Боксьорът Кубрат Пулев даде обширно интервю пред 24 часа. Той сподели

...
Боксьорът Кубрат Пулев даде обширно интервю пред 24 часа. Той сподели
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Хубаво е да се ожениш, но има много по-важни неща от самия подпис

Боксьорът Кубрат Пулев даде обстойно изявление пред " 24 часа ". Той показа неща от личния си живо, като разяснява възможна женитба и по какъв начин гледа на концепцията.

Да чакаме ли брак от теб и от брат ти - Тервел Пулев?

- (Смях.) Брат ми е все по-близо до концепцията за брак. Преди безусловно неглижираше брака, за него са значими връзките и той е прав. И Петър Дънов споделя: " Ако двама души се обичат, те са венчани към този момент и на оня свят, към този момент са ги оженили ". Но все пак, чисто като образец за децата, за обществото, за сближение, за закрепяване, в случай че щете даже единствено поради жена си, е хубаво да има брак.

 Т.е. в случай че вашата жена го пожелае, ще се ожените, само че тя не го е поискала още?

- (Смях.) Да. Защото ние мъжете, сме малко по-рационални, женската част са по-емоционални. Мъжът не отдава такава значимост на сватбата. Хубаво е да се ожениш, си мисля аз. И да, брат ми от ден на ден мисли в тази посока и е все по-отворен на тази тематика.

А ти?

- Аз постоянно съм бил отворен на тази тематика и съм бил " за " женитба, само че постоянно е имало преди този момент неща, доста по-важни от самия автограф - детайли, които би трябвало да ги има като почитание, лоялност. А и знаем, че за любовта не се приказва, тя се демонстрира. Това е. Това са значимите неща. Иначе сватбата е най-лесно да се случи. Не съм срещу.
 Полски публицисти ужасени: Пулев ще пребие Вавржик!
Полски публицисти ужасени: Пулев ще пребие Вавржик!

" Нашият боксьор няма никакъв късмет "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР